– capture your life

Uppsala Spirits, Kulturnatten 2011


 

2 svar

 1. Lovisa

  Klickade in mig på din blogg via bloglovin och helt plötsligt ser jag en bild på oss när vi uppträdde, lite roligt haha. Du har inga fler bilder på cheerleadingen du har lust att lägga upp? Grymma bilder förövrigt!

  september 11, 2011 kl. 20:18

  • klarapixel

   Tack Lovisa! vad kul att någon blir glad när man ser sig själv på bild. De flesta tycker nog tvärt om. Jo jag har några fler bilder men inte så många just när ni uppträder. Kan skicka dem på din e-post om du vill? Säg gärna till om ni ska uppträda igen så kan jag ju kanske komma och skjuta fler bilder vid ett annat tillfälle.

   september 11, 2011 kl. 21:14

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s