– capture your life

-Förlåt oss! Vi har tagit dina vänners liv för att ge läsarna denna blaska.

2 svar

 1. Har nyss tittat igenom hela bloggen och alla dina bilder. Sååå himla snygga! Jag är fotointresserad och lär mig mera varje dag och älskar idén med gatufoto. Vad tror du, måste jag investera i något fancy objektiv eller klarar jag mig med min Canon 500D med 18-55mm-objektiv?

  /Åsa

  juli 29, 2011 kl. 20:23

 2. klarapixel

  Hej Åsa!
  Tack! Vad kul att du gillar bilderna. Det duger gott med din 500D 18-55. När man fotar på gatan så vill man ju smälta in och vara så ”osynlig” som möjligt för att just fånga de oväntade ögonblicken. Jag skulle ibland vilja ha en liten kompakt för det kan vara svårt att skjuta obemärkt i Uppsala med en stor systemkamera. Du får bege dig ut på gatorna och låtsas att vara turist. Passa på nu under semestertider, det funkar bra. Lycka till!

  juli 29, 2011 kl. 20:59

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s