– capture your life

Game for a Laugh

2 svar

 1. Vet du att jag har bara följt din blogg i ett par veckor, men jag blir ändå som gladast när jag ser att det är du som har uppdaterat! Jag älskar känslan i dina bilder, det där oförvanskade & oförberedda, det är underbart! Kanske är det för att jag själv bor i Uppsala också, det känns så fint att se de miljöer man ser nästan varje dag, fast på ett lite annat vis! Och så är det såklart alltid lite spännande att titta om man kanske plötsligt skulle se sig själv någonstans i dina bilder också! ;P Keep up the good work! Kram! 🙂

  april 27, 2011 kl. 08:02

  • klarapixel

   Tack! Vad kul att göra någon glad. Ja visst är det extra roligt när det är miljöer man känner igen sig vid. Alla vill känna någon tillhörighet till en stad eller en stadsdel. Jag har flyttat runt i Uppsala mycket och alltid varit stolt över det stället jag bor på. Det är nog något som finns inom oss. Jag försöker visa upp vår stad, ur dess bra och dåliga sidor.
   Ja vem vet, vi kanske stöter på varann.

   april 27, 2011 kl. 17:15

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s