– capture your life

Who the fuck are you, and what do you want?!


Undrar vad killen tänker när han upptäcker att jag tar en bild på honom….
De flesta blir oftast lite smickrade när de märker att man fotograferar dem. Andra känner sig kanske obekväma. Då blir det lätt obekvämt för fotografen också. Vrider någon bort ansiktet eller tittar ner så får man sänka kameran. Jag har ännu inte träffat på någon som blir förbannad. Men den dagen kommer nog. Däremot har jag mött flera personer som blir förvånade, men alltid fått ett leende tillbaka efteråt. Man lär sig att läsa situationen och kroppsspråket. Ibland händer det att jag frågar om det är okay att jag tar en bild av dem. Men då blir det svårt att just fånga ögonblicket, vilket man gör i gatufotografering. Många vill ju faktiskt synas och få uppmärksamhet som tur är.

Ett svar

  1. Gud vilken häftig idé att fota på gatan! Jag är så rädd för att folk ska bli arga :/

    april 11, 2011 kl. 18:50

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s