– capture your life

Mario, Super Mario Land, Uppsala

Jag har aldrig vart direkt intresserad av tv-spel eller spelkonsoler. Men när jag såg dessa på stan så blev jag riktigt glad. Jag vet inte vad de firar eller vill berätta. Kanske vill de driva med Rome dagen? Kallas inte ett spel, en Rom? Rätta mig och berätta den som vet.
Jag var dum som inte vågade fråga dem.

3 svar

 1. Marcus

  Jag älskar Uppsala.. synd att jag missade er, ni var i en av mina butiker idag 🙂

  april 8, 2011 kl. 21:36

 2. En gång per termin firar läkarstudenterna den termin som gått ut på den kliniska delen av utbildningen efter alla basvetenskapliga kurser. Festen heter Preklin, den var på VDala, och hela den femte terminen går i samma temakostym. Det är kul att göra människor glada…

  april 9, 2011 kl. 13:57

  • klarapixel

   Tack för infon! Vilket trevligt tema 🙂

   april 9, 2011 kl. 17:00

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s